Reviewcommissie volgt ons en roept deze twee spelers op

Twee spelers mogen naar Brussel komen om het uit te leggen

Reviewcommissie volgt ons en roept deze twee spelers op

De Reviewcommissie kwam vandaag effectief samen voor speeldag 7 van play-off 1 en speeldag 6 van play-off 2. We waren benieuwd wie ze gaan oproepen, want we zagen enkele fasen die onder de loep konden worden genomen. En de Reviewcommissie volgt ons en jullie.

Vijf spelers zagen wij eventueel wel opgeroepen worden, twee van hen moeten ook effectief volgende week naar het bondsparket.

Coulibaly

Geen slimme actie van Coulibaly, door keeper Butelle veel te laat nog zwaar op de knie te tikken. Er zijn er dit seizoen al voor minder naar de Reviewcommissie gemoeten ...

Ovono

Eerst komt Djuricic als een wilde zot ingevlogen, waardoor Godeau een dubbele salto in de lucht maakt. Vervolgens komt Ovono met de twee voeten vooruit (in welke competitie heeft hij dat geleerd?) naar een bal gedoken. Alletwee voer voor de review als u het ons vraagt, maar enkel Ovono moet naar Brussel komen.

Wie zou u oproepen? (U kan meerdere namen aanduiden)

7%
19%
62%
71%
55%
2%
2%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21575 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties