KV Oostende volgde vol spanning de EK-selectie in het spelershome, maar Jordan Lukaku...

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
KV Oostende volgde vol spanning de EK-selectie in het spelershome, maar Jordan Lukaku...
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordan Lukaku is een van de opvallende namen in de EK-selectie van de Rode Duivels. De linksachter wordt zo beloond voor zijn sterk seizoen met KV Oostende.

De Kustboys volgden de naamafroeping samen in het spelershome, maar Jordan... "Die zat nog in de kleedkamer", lacht sportief directeur Luc Devroe in gesprek met Voetbalkrant.com. "Hij zal de bekendmaking uiteindelijk wel via de smartphone gevolgd hebben."

Bij Oostende gelooft men erin dat Lukaku ook de definitieve selectie van 23 zal halen. "Er staan nog heel wat vraagtekens achter verschillende verdedigers. Misschien zullen er zelfs nog jongens bijkomen", aldus Devroe. "Door de blessure van Kompany wisten we dat zijn kansen zouden stijgen."

Hopelijk kan de evolutie van Jordan ervoor zorgen dat in de toekomst gelijkaardige profielen naar Oostende komen

Luc Devroe

En dus hoopt Devroe, die zelf enkele wedstrijden van de Rode Duivels zal bijwonen, Lukaku in Frankrijk tegen het lijf te lopen. "We zijn drie jaar geleden de samenwerking met Jordan begonnen. Dat hij hier nu staat, is in de eerste plaats zijn verdienste en die van coaches Vanderbiest en Vanderhaeghe. Hopelijk kan deze evolutie ervoor zorgen dat gelijkaardige profielen in de toekomst naar Oostende komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties