Ceulemans geeft Club Brugge en Michel Preud'homme gouden raad

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Ceulemans geeft Club Brugge en Michel Preud'homme gouden raad
Foto: © Photonews

Club Brugge verzekerde zich een tijdje terug van de titel in de Jupiler Pro League. Michel Preud'homme besliste - na lang twijfelen - om te blijven en de Luikenaar moet blauw-zwart binnenkort klaarstomen voor een vervolg op het recente boerenjaar.

Club-boegbeeld Jan Ceulemans heeft alvast wat raad voor Preud’homme in petto. Volgens de Caje moeten ze in het Jan Breydelstadion vol inzetten op het samenhouden van de huidige kern, om op die manier opnieuw een gooi naar de titel te doen.

  • Club Brugge, hou de huidige groep samen

“Als Club Brugge ook volgend seizoen succesvol wil zijn, dan moet het er eerst en vooral voor zorgen dat het de huidige kern kan samenhouden. Dat is een eerste – en héél belangrijke stap – op weg naar meer succes", aldus Ceulemans in een gesprek met Voetbalkrant.com.

  • Club Brugge, versterk de huidige groep in de breedte

“Daarnaast moet Preud’homme zijn ploeg vooral in de breedte proberen te versterken. Ik ga er niet van uit dat Club een grote rol zal vertolken in de Champions League – al moet je natuurlijk de loting nog afwachten.”

  • Club Brugge, maak van de competitie opnieuw het hoofddoel

“Het is vooral belangrijk om er opnieuw in de competitie te staan en om te proberen van die titel in de Jupiler Pro League te verlengen. Dat moet toch het hoofddoel van Club Brugge zijn”, besluit Ceulemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties