Verhaeghe blijft duidelijk over MPH als bondscoach: "Afspraken gemaakt"

Redactie
| 6 reacties
Verhaeghe blijft duidelijk over MPH als bondscoach: "Afspraken gemaakt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In heel België viel de naam: Michel Preud'homme moest de opvolger worden van Marc Wilmots. Maar die had al beslist om er een jaartje Club Brugge bij te doen en aan die beslissing viel niets meer te veranderen.

Bart Verhaeghe laat weten dat het nooit ter sprake kwam op de KBVB. "Michel heeft niet gesolliciteerd voor die job, dus dat is niet aan de orde. Hij heeft nog een contract bij Club. We hebben overigens geen enkel cv binnengekregen van een coach die aan het werk is. We hadden al keuze genoeg tussen coaches die vrij waren", zegt hij in HLN.

Een speciale constructie zou wel mogelijk geweest zijn, maar uiteindelijk werd op topniveau bij de Bond beslist om dat toch maar niet te doen. Al wil Verhaeghe daar geen verdere commentaar over geven. De ondervoorzitter van de KBVB en voorzitter van Club Brugge ziet dat het goed is zoals het is.

Als Preud'homme ontgoocheld is, laat hij dat toch niet blijken

"Als Preud'homme ontgoocheld is, laat hij dat toch niet blijken. We zijn volwassen mensen die rationele beslissingen nemen. We hebben bij Club afspraken gemaakt na het seizoen en daar heeft iedereen zich aan gehouden. Michel heeft dat al bevestigd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties