Héél slecht nieuws voor Club Brugge: dan toch operatie voor Refaelov, die weken out is

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Kortrijk
| 21 reacties
Héél slecht nieuws voor Club Brugge: dan toch operatie voor Refaelov, die weken out is
Foto: © Photonews

Club Brugge verloor zaterdagavond op het veld van KV Kortrijk, maar dat was misschien nog niet eens het slechtste nieuws van de dag. Na de wedstrijd raakte bekend dat sterkhouder Lior Refaelov dan toch onder het mes moet.

Refaelov sukkelt al een hele poos met een blessure. De Israëli verbeet de voorbije weken – met het oog op de Champions League – de pijn, maar dat lukt nu dan toch niet meer. Refaelov ondergaat maandag een operatie aan de pubis (het schaambeen, nvdr.) en zal daarna 8 à 10 weken out zijn.

Refaelov verscheen tegen Kortrijk in de basis, maar kende een erg moeilijke wedstrijd. Na 70 minuten spelen haalde Preud’homme hem naar de kant en een duidelijk teleurgestelde Rafa sjokte naar de bank. Hij greep zelfs even naar waar hij pijn voelde, geen goed teken.

"Rafa voelt nog steeds pijn"

Michel Preud'homme

Op de persconferentie na de match bleef Preud’homme nog voorzichtig: “Rafa heeft nog steeds pijn, hé. We gaan binnenkort beslissen of hij al dan niet onder het mes moet. Momenteel kan ik er nog geen uitsluitsel over geven.”

Maar niet veel later volgde op de webstek van Club dan toch het jammerlijke nieuws. ‘Operatie voor Lior Refaelov’. ​Een titel die geen enkele blauw-zwarte fan wilde zien verschijnen op het digitale huis van hun ploeg. Na het uitvallen van José Izquierdo is dit een nieuwe mokerslag voor Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties