Reactie Preud'homme erg kwaad: "Klotementaliteit" & "Dit vergeet ik niet bij het maken van Champions League-selectie"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Kortrijk
| 54 reacties
Preud'homme erg kwaad: "Klotementaliteit" & "Dit vergeet ik niet bij het maken van Champions League-selectie"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging zaterdagavond onderuit op het veld van KV Kortrijk. De regerende landskampioen kwam al snel 2-0 achter en begon pas na de pauze goed te spelen. Michel Preud'homme was achteraf niet te spreken over zijn ploeg.

“Mijn analyse van de match is simpel. Eerst en vooral proficiat aan KV Kortrijk. Een ploeg die getoond heeft hoe je een wedstrijd moet aanvatten. Door mentaliteit te tonen. En wij zijn met een klotementaliteit aan de match begonnen”, aldus Preud’homme op de persconferentie na de match.

Champions League

“De Smet – toch niet de grootste kopper – kon bij het eerste en het tweede doelpunt vrij koppen. Dan is er iets mis. Het is teleurstellend. Ik zal deze match nog niet vergeten zijn als ik mijn selectie voor de Champions League moet maken. Ik zal nog goed weten wie hier zijn werk gedaan heeft en wie niet.”

Preud'homme was nog niet uitgeraasd. "Als mijn spelers denken dat ze op Kortrijk kunnen komen wandelen en zo hun plaats gaan verdienen in de selectie van de Champions League, dan hebben ze het mis."

"Dit zag ik niet aankomen"

Michel Preud'homme

Ondanks het feit dat Club Brugge al enkele weken aan het slabakken is, zag Preud’homme de voorbije dagen toch goede zaken op training. “Dit zag ik niet aankomen. Op training deden mijn spelers het goed. Anders zou ik hen niet opgesteld hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties