Eindelijk beweging rond nieuwe verdedigers Anderlecht, al is het niet allemaal positief

Eindelijk beweging rond nieuwe verdedigers Anderlecht, al is het niet allemaal positief
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht zit op het einde van de drukste transferzomer ooit. Nog nooit zagen we zoveel beweging bij de club. En de laatste dagen moeten nog een paar spelers brengen. Vooral verdedigers dan...

De komst van Nicolas Lombaerts zit in de pijplijn. Aangezien Anderlecht geen tijd meer heeft om andere pistes te gaan bewandelen, moeten de onderhandelingen met Zenit St.-Petersburg slagen. En dus is gisteren de eerste toenadering gedaan tot de Russische club. Die vroegen iets meer dan 4 miljoen euro voor hun speler, maar dat wil Anderlecht niet geven.

De bedoeling is om de komende dagen een gulden middenweg te vinden. Voor Lombaerts is het duidelijk: hij wil naar Anderlecht of anders wordt het gewoon bij Zenit blijven waarschijnlijk. Paars-wit heeft een contract voor twee seizoenen aan aantrekkelijke voorwaarden voor hem klaarliggen. De 31-jarige Lombaerts had nog vele andere pistes, maar wil absoluut naar België.

Brabec moet wachten op het vertrek van Kara Mbodji.

Zo was er ook interesse uit het Midden-Oosten waar hij veel meer kon verdienen, maar hij wil dat zijn kind in België geboren wordt. Daarnaast is het nu niet meer zeker of Jakub Brabec effectief naar Anderlecht komt. Omdat Kara Mbodj nog niet weg is, kijkt men de kat uit de boom. Maar die zou ook weg willen en Engeland is nog steeds een optie. Indien hij vertrekt, zal Brabec wel komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties