Anderlecht wordt moe van het wachten op Eurostadion, maar Vanden Stock is duidelijk over het alternatief waar de fans op hopen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 40 reacties
Anderlecht wordt moe van het wachten op Eurostadion, maar Vanden Stock is duidelijk over het alternatief waar de fans op hopen
Foto: © photonews

Een evolutie in de besprekingen rond het Eurostadion laat op zich wachten. Dat is niet alleen een probleem richting EURO 2020, ook het geduld van Anderlecht, dat zijn intrek wil nemen in de nieuwe tempel, wordt op de proef gesteld.

Voorzitter Roger Vanden Stock is dat wachten stilaan beu. De Brusselaars dreigden er al enkele keren mee uit het project te stappen. Gebeurt dat weldra ook echt?

"Daar geef ik geen antwoord op", laat Vanden Stock in Het Nieuwsblad optekenen. "Ik versta niet dat het zo moeilijk is om in België zulke projecten gedaan te krijgen, dat een buurtweg of buurtbewoners al roet in het eten kunnen gooien."

Derde ring komt er niet

De buurtweg die over parking C loopt blijft nog voor discussie zorgen. Als het Eurostadion niet doorgaat, blijft paars-wit in Anderlecht. Maar Vanden Stock countert de hoop van de fans omtrent een derde ring op het Vanden Stockstadion.

"We hebben op termijn hoe dan ook nood aan een nieuw stadion. Anderlecht wil nog altijd op Europees vlak iets betekenen. Wij kunnen niet leven met een stadion van 20.500 man, dat strookt niet met onze ambitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties