Club Brugge-talent is ambitieus: "Ik wil altijd scoren als ik speel"

Tim Bex
Tim Bex
| 33 reacties
Club Brugge-talent is ambitieus: "Ik wil altijd scoren als ik speel"
Foto: © photonews

Na de blessure van Laurens De Bock werd Dion Cools meermaals op de linksback gedropt. Nu De Bock terug fit is voor de wedstrijd in Sint-Truiden, valt nog te af te wachten wat Preud'homme met de jonge verdediger van plan is.

Dion Cools kwam over van Oud-Heverlee Leuven en begint stilaan op dreef te komen bij Club Brugge. "Het niveau in Club Brugge is veel hoger dan bij Oud-Heverlee Leuven", vertelt hij bij ClubTV. "OHL is een mooie club met een goede mentaliteit, maar bij Club Brugge ligt het niveau zowel qua omkadering als het sportieve veel hoger."

Na het uitvallen van De Bock kreeg Cools regelmatig speelkansen. In de wedstrijd tegen Westerlo scoorde hij zelfs twee keer. "Het doet deugd om te scoren, en nog meer deugd om twee doelpunten te maken", aldus Cools. "Ik wil altijd scoren als ik speel, dus dat gaf me een goed gevoel."

De verdediger krijgt nog altijd kriebels als hij het Jan Breydelstadion betreedt. "Wanneer we het veld opwandelen, is dat nog altijd een unieke ervaring voor mij. Het is een van de grootste stadions qua capaciteit en de supporters zijn de beste van België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties