Onwaarschijnlijk! Moeskroen-fans reden bewust om langs Westerlo en hingen duidelijke boodschap op: "Veeg eerst voor uw eigen deur"

Onwaarschijnlijk! Moeskroen-fans reden bewust om langs Westerlo en hingen duidelijke boodschap op: "Veeg eerst voor uw eigen deur"
Foto: © photonews

Hoewel het Belgische Arbitragehof voor de Sport de licentie van Moeskroen goedkeurde, geeft Westerlo de strijd niet op. En dat schoot bij de Henegouwers in het verkeerde keelgat.

Een paar fans van Moeskroen trok na de verplaatsing naar Eupen (2-0) nog even naar de Kempen voor een bezoekje aan 't Kuipje. Les Hurlus hingen enkele boodschappen op aan de toegangsdeur van de Westelse thuishaven waarin ze lieten blijken wat ze van het palaver van Westerlo vinden.

Een zakdoek voor 1B

"Hier krijg je een zakdoek van ons om toch naar 1B te gaan" en "Westerlo, veeg eerst voor uw eigen deur (geïllustreerd met een bezem)", waren niet mis te verstane boodschappen aan het adres van de degradant.

Herman Wijnants sprak deze week in Sport/Voetbalmagazine nog duidelijke taal over de club van Mircea Rednic. "Moeskroen omzeilt al jaren de regels, via constructies in Malta", aldus de algemeen manager van Westerlo.

"Ik vind het frappant dat wij - net als OHL vorig jaar en Cercle Brugge het jaar daarvoor - op sportief gebied op hetzelfde probleem stoten met dezelfde club, die het met alles niet te nauw neemt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties