Club Brugge-huurling Brodic vindt één iets in het bijzonder jammer: "Dat treft mij in het hart"

Redactie
| 10 reacties
Club Brugge-huurling Brodic vindt één iets in het bijzonder jammer: "Dat treft mij in het hart"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij speelde nog geen minuut voor het eerste elftal, maar toch moet Fran Brodic (20) zowat de meest besproken speler van Club Brugge zijn. De Kroaat komt volgend seizoen op uitleenbasis uit voor 1B-club Roeselare, waar hij zich maar al te graag wil bewijzen.

Via Facebook haalde Brodic enkele dagen geleden uit naar Club Brugge, maar ondertussen klinkt hij al minder hard. "Ik wil nogmaals eerst de vele supporters van Club bedanken voor hun steun. Dat ik geen kans kreeg in de eerste ploeg, tot daar. Ik vind het vooral jammer dat ik tot op heden geen enkele uitleg kreeg. Dat treft mij in het hart", vertelt Brodic in een gesprek met Krant van West-Vlaanderen.

Toch is de Kroaat niet blij met wat er over hem wordt gezegd. "Er zou gezegd worden dat ik te traag ben, niet genoeg meeverdedig en te weinig duelkracht aan de dag leg... Ik ben er dus op gebrand om het tegendeel te bewijzen bij KSV Roeselare. Ik besef dat ik dit seizoen geen 41 keer zal scoren in 1B, maar ik wil er alvast alles aan doen om toch topschutter te worden in de reeks."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties