EXCLUSIEF: Na Belgische eersteklasser toont nu ook buitenlandse club - met véél geld - concrete interesse in Mbaye Leye

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 12 reacties
EXCLUSIEF: Na Belgische eersteklasser toont nu ook buitenlandse club - met véél geld - concrete interesse in Mbaye Leye
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbaye Leye zit voorlopig nog steeds te verkommeren in de B-kern van Zulte Waregem. De aanvaller die op ramkoers ligt met Essevee geniet belangstelling uit België, maar nu ook uit het buitenland.

De Senegalese aanvaller ligt ook op z'n 34ste nog steeds goed in de markt. De interesse van KAS Eupen is concreet, en KV Kortrijk houdt zijn situatie nauwlettend in de gaten.

Inmiddels sprong ook een buitenlandse club in de dans. Zo liep er voor Leye namelijk een Deens bod binnen, vernamen we uit goede bron.

Riant loon

De gewezen aanvoerder van de bekerwinnaar voelt zich prima in zijn sas in België en wil hier graag met z'n familie blijven. Maar in Scandinavië ligt een riant loon - van naar verluidt boven het miljoen euro - klaar. En dus zal de centrumspits de komende dagen een moeilijke afweging moeten maken.

Leye heeft aan de Gaverbeek nog een contract tot het einde van dit seizoen lopen. Zulte Waregem plakte een transferprijs van 500.000 euro op z'n hoofd voor een Belgische club, slechts 250.000 voor een buitenlandse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties