Niet echt een utopie voor Anderlecht: Vermaelen wimpelt hen niet af

Niet echt een utopie voor Anderlecht: Vermaelen wimpelt hen niet af
Foto: © photonews

Gisteren werd bekend dat Anderlecht in de markt is voor een extra verdediger en dat het zijn pijlen niet laag mikte. Thomas Vermaelen of Laurent Ciman staan immers op het lijstje van Herman Van Holsbeeck. En die eerste zegt niet meteen 'nee'.

Volgens Het Nieuwsblad is de 31-jarige Vermaelen op de hoogte van de interesse van Anderlecht en de speler van Barcelona heeft hen geen 'nee' meegegeven. Hij overweegt de transfer aangezien paars-wit sowieso Champions League speelt. Hij zal wel zijn vrouw Polly moeten overtuigen mee te komen naar ons land, zeker door de interesse van West Brom en Crystal Palace.

Herman Van Holsbeeck bevestigde in L'Avenir ook de interesse. "Vermaelen is een interessant dossier. Hij heeft speelminuten nodig met het oog op het WK en zijn uitleenbeurt aan AS Roma was geen succes. Maar er zijn tientallen clubs die hem willen", klonk het.

Ciman

Anderlecht kan hem enkel aantrekken met een huurovereenkomst met de Catalanen, als die zijn loon grotendeels blijven betalen. Laurent Ciman is een tweede optie en ook die is op de hoogte van de belangstelling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties