Ronald Vargas naar Antwerp? Boloni spreekt zich uit over gewezen speler van Club Brugge en Anderlecht

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Ronald Vargas naar Antwerp? Boloni spreekt zich uit over gewezen speler van Club Brugge en Anderlecht
Foto: © Photonews

Speelt Ronald Vargas (30) binnenkort opnieuw in de Belgische competitie? De kans is reëel. De Venezolaanse spelmaker traint sinds gisteren (donderdag, nvdr.) mee bij Royal Antwerp FC. Trainer Laszlo Boloni sprak zich ondertussen uit over Vargas.

“Vargas zoekt nog een club en wij zoeken nog spelers, dus waarom mekaar niet beter leren kennen op training?”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Laszlo ­Bölöni.

Op zijn wekelijkse persbabbel wilde de Roemeen echter nog niet vooruitlopen op de zaken. “Het is nog te vroeg om te zeggen of er iets van zal komen. Het is een interessante ­speler. Technisch erg sterk, maar op training zie je niet alles. Om echt mijn mening over hem te kunnen geven, moet ik nog wat meer zien.”

"We zullen zien wat de toekomst brengt"

Laszlo Boloni

In het verleden kwam Boloni Vargas wel nog tegen in België. “Ik speelde met ­Standard tegen hem toen hij bij Club Brugge zat en hij bezorgde ons toen de ­nodige problemen. Zoals ik hem toen kende, is hij een interessante speler voor de Belgische competitie. Maar sindsdien heb ik het niet meer zo goed gevolgd. We zullen dus wel zien wat de toekomst brengt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties