Dit elftal zit zonder contract, er zitten toch grote namen bij!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Dit elftal zit zonder contract, er zitten toch grote namen bij!
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na elke transferperiode zitten ook enkele spelers zonder contract. De pechvogels van de mercato, dus. Wij stelden het beste elftal van alle spelers zonder contract op met een recent verleden in de Jupiler Pro League.

Doel

Tussen de palen kwam Copa dicht bij een plek in dit team, maar hij vond toch nog onderdak. Dus zit ons team niet alleen zonder contract, maar ook zonder doelman.

Verdediging

In de defensie vinden we een trio van spelers die bij hun 'kleinere' club geen nieuw contract kreeg. Hackenberg werd door Eupen bedankt voor bewezen diensten, Mustoe zit na de degradatie van Westerlo zonder contract en ook Gulan (foto) moet op zoek naar een nieuwe ploeg.

Middenveld

Met Robin Henkens, Eyong Enoh en Sotiris Ninis -de Griekse Messi- heb je toch een middenveld om ú tegen te zeggen. Toch pikte niemand deze jongens reeds op. Zeker in het geval van Henkens een vreemde zaak nu iedereen jaagt op Belgen.

Aanval

Met Langil en Bassey op de flanken beschikt het team toch ook over aanvallende kracht, Veselinovic krijgt van ons Diego Capel mee in steun voorin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties