Wat met Eupen en Mechelen? Moeskroen wil nog iets maken van zijn seizoen: "Er zullen speculaties zijn, maar ..."

Wat met Eupen en Mechelen? Moeskroen wil nog iets maken van zijn seizoen: "Er zullen speculaties zijn, maar ..."

Zondag krijgt de reguliere competitie zijn epiloog en weten we hoe laat het is wat betreft de zesde plaats in play-off 1 én de degradatiestrijd. Zeker die laatste strijd zou wel eens bijzonder spannend kunnen worden en dan zijn alle ogen ook op Moeskroen gericht.

Moeskroen kon zich de voorbije jaren steevast zelf pas op het einde van de competitie redden, dit seizoen zijn ze wel al veilig. Maar op de laatste speeldag staat nog een verplaatsing naar Eupen op het programma, voor de Henegouwers zonder veel belang. 

Speculaties

En toch zullen de zenuwen hooggespannen staan. Gaat Moeskroen de Oostkantonners een zege gunnen? Coach Defays is formeel: "Er zullen deze weken wel wat speculaties zijn over ons en hoe we gaan spelen, maar we moeten gewoon voor onszelf spelen en voor een goed resultaat gaan."

"We willen nog iets maken van dit seizoen. De vele wissels? Ik probeer zo snel mogelijk naar een ploeg toe te werken, dus ik geef mensen kansen", aldus de coach. "Tegen Lokeren zag ik te weinig inzet en beleving bij onze spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties