UPDATE: AA Gent heeft nieuwe verdediger uit Jupiler Pro League beet in afwachting van vertrek Foket

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 86 reacties
UPDATE: AA Gent heeft nieuwe verdediger uit Jupiler Pro League beet in afwachting van vertrek Foket
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent plant nog enkele transfers in de laatste week van de zomermercato. Thomas Foket mag zijn afscheidsronde in de kleedkamer bijna maken, terwijl Gent in de plaats nog een extra verdediger zal halen.

UPDATE: Timothy Derijck legde maandagochtend al zijn medische testen af en werd 's avond officieel voorgesteld als de nieuwe verdediger van AA Gent.

De eerdere berichtgeving

Thomas Foket speelde waarschijnlijk zijn laatste competitiematch tegen Lokeren, want de Gentse rechtsachter is zoals aangekondigd op weg naar Reims. Hij legt weldra zijn medische testen af en kan dan zijn contract tekenen bij de kersverse club van ook Björn Engels, weet Het Laatste Nieuws. Het is wel mogelijk dat Foket donderdag nog kan aantreden in de Europa League-kwalificatiematch tegen Bordeaux.

Foket out, Derijck in

AA Gent ziet Dylan Bronn naar verluidt als de nieuwe rechtsachter, maar heeft dan wel een nieuwe man centraal nodig. Dat moet (onder andere) Timothy Derijck worden. 

Derijck begint aan het laatste jaar van zijn contract en aast al even op een vertrek bij Zulte Waregem, coach Francky Dury zal hem niet langer kunnen tegenhouden. Nog volgens HLN is de deal zo goed als rond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties