"Je moet toch aan jezelf en de supporters laten zien dat je graag voetbalt?": Ferme kritieke na matige pot voetbal in play-off 2
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 6 reacties

"Je moet toch aan jezelf en de supporters laten zien dat je graag voetbalt?": Ferme kritieke Francky Dury na matige pot voetbal in play-off 2 tussen Zulte Waregem en Waasland-Beveren

"Je moet toch aan jezelf en de supporters laten zien dat je graag voetbalt?": Ferme kritieke na matige pot voetbal in play-off 2
Foto: © photonews

Zulte Waregem begon play-off 2 met een scoreloos gelijkspelletje tegen Waasland-Beveren. Spelers en coach hadden daarover achteraf gemengde gevoelens.

Louis Bostyn zag de factor pech een rol spelen: "Ik denk niet dat het voor spelers moeilijk was zich op te laden. We hebben goede kansen gehad, maar ze wilden er niet in. We hebben ook wat pech, anders hadden we hier altijd gewonnen."

"Er zijn geen doelpunten gevallen en dan lijkt het misschien een beetje een typische match in play-off 2, maar we zijn tot het uiterste gegaan zoals we vooraf met de spelersgroep ons hadden voorgenomen", pikte ook Sandy Walsh in. "Nill De Pauw had zelfs krampen en hij is een van onze fitste spelers."

Kritisch

Francky Dury van zijn kant was dan weer wat kritischer: "Ik vind het altijd jammer als je eind maart, begin april geen scherpte meer kan vinden in een voetbalwedstrijd. Er is het salaris, er is de kwaliteit, ... Je moet toch kunnen tonen aan jezelf, aan je ploegmaats en aan de supporters dat je graag voetbalt?"

"Als je naar Standard - Antwerp kijkt op vrijdagavond en je ziet de kwaliteit van Standard in de tweede helft en een dag later maak je live dit mee ... Dan hoop ik dat ze snel een oplossing vinden", aldus nog Dury na de 0-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties