Lois Openda: "Ik heb aan iedereen getoond dat ik kan scoren"
Jeroen Verschakelen vanuit Bruges
| 0 reacties

Lois Openda (Club Brugge) zorgde met twee treffers voor een overwinning tegen Antwerp (3-2)

Lois Openda: "Ik heb aan iedereen getoond dat ik kan scoren"
Foto: © photonews

Met een mooie brace tegen Antwerp hielp Lois Openda zijn ploeg zondag aan winst tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen.

"Ik ben echt blij dat ik voor het eerst een brace heb gescoord bij de eerste ploeg", liet Lois Openda optekenen na de match. "Ik heb aan iedereen getoond dat ik er stond en dat ik kan scoren. Het was geen wedstrijd zonder belang: we wilden het seizoen op een positieve noot afsluiten", aldus de Luikenaar. 

Club wist zondag veel kansen te creëren tegen Antwerp. "De trainer had gezegd dat we ons spel moesten spelen en dat de kansen dan wel zouden komen. Uiteindelijk konden we winnen dankzij drie treffers. Ik kijk al uit naar de start van volgend seizoen, we gaan ons goed voorbereiden en er iets moois van maken. Hopelijk heb ik aan de club en aan de nieuwe coach bewezen dat ze op mij kunnen rekenen", stelde de 19-jarige doelpuntenmaker. 

De match tussen Club Brugge en Antwerp was tevens de laatste voor coach Ivan Leko. "Het was belangrijk om te winnen, zodat hij met een overwinning kon vertrekken. Ik was erop gebrand om deze match alles te geven, want het was de coach die mij een kans gaf en die mij gelanceerd heeft", besloot Openda.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties