Supporters Lierse Kempenzonen zien clubicoon (wellicht) nog niet terugkeren: "Ik heb het naar mijn zin in Schotland"
Dennis Rosiers
| 0 reacties

Frederic Frans verdedigt ook volgend seizoen de kleuren van Dundee United

Supporters Lierse Kempenzonen zien clubicoon (wellicht) nog niet terugkeren: "Ik heb het naar mijn zin in Schotland"
Foto: © photonews

Frederic Frans zal naar alle waarschijnlijkheid ook volgend seizoen uitkomen voor Dundee United. De ambitieuze club wil voluit voor de titel spelen en zo de promotie naar de Schotse Premier League bewerkstelligen.

Lierse Kempenzonen is zijn kern drastisch aan het versterken met het oog op komend seizoen. Ook de naam van Frederic Frans duikt regelmatig op. Wij vroegen het Lierse-icoon wat hiervan aan is.

"Ik en mijn gezin hebben het fantastisch naar onze zin in Dundee", aldus de centrale verdediger. "Dit seizoen liepen we de promotie naar de Premier League ternauwernood mis, maar volgend seizoen gaan we voluit voor de titel."

"Onze nieuwe voorzitter heeft fors geïnvesteerd in enkele ervaren spelers en verwacht niets minder dan de titel. Deze uitdaging spreekt me enorm aan en dus blijf ik ook volgend seizoen zeker hier. Al mag je in het voetbal natuurlijk nooit nooit zeggen."

Veel contact met Lierse

Dat er bij elke transfer van Lierse Kempenzonen de naam van de gewezen kapitein valt, flatteert Frans. "Bij elke transfer krijg ik tientallen berichten van supporters met de vraag of ik de volgende transfer zal zijn. Ook spelers als Yoni Buyens en Thomas Wils vragen me soms wanneer ik terugkom, al hebben ze ook begrip voor mijn keuze", besluit Frans, die nog 1 jaar onder contract staat bij Dundee United.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties