Union woest na officiële aankondiging van transfer KV Kortrijk: "We zullen stappen ondernemen bij KBVB, UEFA en FIFA"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 55 reacties

Union SG beweert niet op de hoogte te zijn over transfer van Faiz Selemani naar KV Kortrijk

Union woest na officiële aankondiging van transfer KV Kortrijk: "We zullen stappen ondernemen bij KBVB, UEFA en FIFA"
Foto: © photonews

KV Kortrijk versterkte zich vanavond met Faiz Selemani. De aanvaller leefde al geruime tijd op voet van oorlog met Union SG. Al vallen ze bij zijn voormalige werkgever helemaal uit de lucht. Meer zelfs: de Brusselaars overwegen juridische stappen.

KV Kortrijk neemt Faiz Selemani over van Union SG. De aanvaller tekende een contract voor drie seizoenen in het Guldensporenstadion. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Selemani was vorig seizoen nog één van de sterkhouders van Union, maar beide partijen leefden op voet van oorlog. Les Unionistes huurder zelfs een bewakingsfirma in om de aanvaller de toegang tot de trainingen te ontzeggen. 

Ook van de transfer beweert Union niets te weten. "De club vernam via de media dat Selemani werd aangekondigd als een transfer van Kortrijk", aldus CEO Philippe Bormans. "De voorbije dagen waren er al ernstige aanwijzingen van contacten."

"Dit is door de FIFA ten strengste verboden", maakt Union zich sterk. "Onze raadsmensen bekijken dan ook welke noodzakelijke stappen zullen ondernomen worden bij KBVB, UEFA en FIFA."

Het imago en de geloofwaardigheid van het Belgisch voetbal krijgt opnieuw een zware deuk

Union SG

Union eindigt met een serieuze sneer richting de Kerels. "Zonder in te gaan op de kern van de zaak is het bijzonder verontrustend dat een club, geleid door een bestuurslid van zowel de KBVB als de Pro League, zich vergrijpt aan zulke praktijken. Het imago en de geloofwaardigheid van het Belgisch voetbal krijgt opnieuw een zware deuk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties