Jelle Van Damme staat voor een speciaal bekerduel: "We zullen hem eerder moeten intomen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Lokeren
| 28 reacties

Voor Jelle Van Damme zal de bekermatch tussen Antwerp en Lokeren erg speciaal zijn

Jelle Van Damme staat voor een speciaal bekerduel: "We zullen hem eerder moeten intomen"

Nog 32 ploegen strijden om de Beker van België en dat wil zeggen dat de eersteklassers ten tonele verschijnen. Lokeren moet donderdagavond naar Antwerp voor wat een bijzondere match gaat worden voor Jelle Van Damme.

Het bekertreffen komt er ook na de eerste seizoenszege van de Waaslanders. Ze hopen nu dat de trein eindelijk is vertrokken in 1B. “Ik ga niet roteren”, was Glen De Boeck duidelijk over de intenties van Lokeren.

We gaan Jelle niet moeten motiveren voor die match.

“Die luxe hebben we niet en een schaduwelftal opstellen kunnen we evenmin. Iedereen bij ons zal die match tegen Antwerp willen spelen en profvoetballers moeten dat ook perfect aankunnen: drie matchen per week spelen. We gaan die partij aanvatten met de wil om te winnen, al beseffen we wel dat de tegenstander erg sterk is.”

Voor één speler wordt het een zeer speciale match. Jelle Van Damme zag zijn contract aan het einde van vorig seizoen niet verlengd worden bij Antwerp en nu is hij een van de sterkhouders bij Lokeren. “We gaan hem niet moeten motiveren voor die match, ik denk dat we hem eerder zullen moeten intomen”, knipoogde De Boeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties