Interview Analist heel erg helder: "Vanaken moet worden opgesteld"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 14 reacties
Analist heel erg helder: "Vanaken moet worden opgesteld"
Foto: © photonews

België tegen San Marino, dat is het nummer 1 van de wereldranglijst tegen het nummer 210. De nummer 1 tegen de nummer laatst. Tijd om heel veel doelpunten te maken én de kans te geven aan enkele spelers?

Uiteraard wordt het een overwinning voor de Rode Duivels tegen de beenhouwers, bankiers en bakkers van San Marino. Rest de vraag: wie zal er allemaal op het veld staan bij die wedstrijd? Als het van Alex Czerniatynski afhangt alvast Hans Vanaken.

Gouden Schoen

"Hij is de Gouden Schoen en heeft een fantastisch seizoen bij Club Brugge gekend. Hij is volop bezig op dat elan verder te gaan in de eerste tien wedstrijden van het kampioenschap. Hij verdient het gewoon om op het veld te staan", aldus de analist.

"Zeker tegen San Marino is het een mooie kans voor hem om te laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft. Ik hoop verder dat Romelu Lukaku kan starten en dat hij door de barrière van 50 goals breekt. Dat zou hem nog meer in de geschiedenisboeken brengen en heel veel vertrouwen geven voor zijn terugkeer naar Internazionale."

Ter informatie: als het van u zou afhangen, dan staat de Limburger vanavond NIET in de basis - lees er hier nog eens meer over! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties