Rode Duivels in Corona-tijden: geen wedstrijden, wel tuinieren, Formule 1 en andere gekke trainingsmanieren

Rode Duivels in Corona-tijden: geen wedstrijden, wel tuinieren, Formule 1 en andere gekke trainingsmanieren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Overal ter wereld ligt het voetbal momenteel stil. En dus is een overzicht maken van wat de Rode Duivels de voorbije dagen of weekend deden overbodig. Of net niet? Ze deden namelijk heel wat leuke dingen die we niet meteen van hen verwachten.

Dries Mertens onderhoudt zoals geweten zijn conditie in Napels en hij ging dus in de straten van de stad gaan lopen de voorbije dagen. Om verder aan de conditie te werken, doet hij aan gewichtheffen met flessen wijn: 

Vincent Kompany van zijn kant? Die is begonnen met tuinieren, tot verbazing en vreugde van zijn vrouw. Blaadjes bij elkaar harken, een mens moet wat in moeilijke tijden. 

Romelu Lukaku koos woensdag voor een pittige sessie op zijn fiets in zijn eigen woning, Thibaut Courtois van zijn kant reed dan weer mee in een E-sportsrace in Formule 1 (lees die avonturen hier nog eens opnieuw).

Simon Mignolet had de verjaardag van zijn vrouw te vieren - al kon ook dat uiteraard niets grootschaligs worden: 

Jan Vertonghen treurde - net als ons - over Johny Voners en gaf tips aan de maatschappij om binnen te blijven. Dat deden diverse andere Duivels al, waaronder Axel Witsel. Eden Hazard zit dan ook al even in quarantaine in Spanje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties