Eupens talent dicht bij transfers naar OGC Nice

Redactie
Eupens talent dicht bij transfers naar OGC Nice
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Koulibaly - Vreven - Diomande - Diomande - Dennis - Osayi-Samuel - Gnohere - Musaba

Eupens talent dicht bij transfers naar OGC Nice

Ardjouma Junior Diomandé is een 17-jarige talent van Eupen dat gevolgd werd door onder meer Liverpool en Real Madrid, maar het lijkt Nice te zijn die er met hem vandoor zal gaan. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07

Transferdrukte in Genk? 'Aanwinst komt dan tóch dit weekend, Club-target nog steeds in beeld en interesse voor Bongonda'

KRC Genk wil zich deze zomer nog versterken met oog op het nieuwe kampioenschap, waar de troepen van Hannes Wolf willen strijden om de prijzen. Dit weekend zou een belangrijk weekend kunnen worden, want er ligt een en ander in de pijplijn. (Lees meer)


Stijn Vreven heeft nieuwe uitdaging te strikken

Stijn Vreven trekt naar AS Trencin, waar hij de nieuwe hoofdcoach zal worden. De Slowaakse club bracht in het verleden veel talenten voort die in de Jupiler Pro League speelden.


Bijzondere match voor Anthony Musaba

Anthony Musaba speelde een oefenwedstrijd met AS Monaco tegen Cercle Brugge. De kans is volgens diverse Franse en Nederlandse media echter groot dat hij dit seizoen zal spelen voor ... Cercle Brugge.


Plots gaat het snel: 'Club Brugge heeft smaakmaker van vijf miljoen euro zo goed als beet'

'Club Brugge heeft Bright Osayi-Samuel van Queen Park Rangers bijna beet'

Club Brugge beseft dat het dit jaar waarschijnlijk zonder Emmanuel Dennis, Percy Tau en Krépin Diatta zal door moeten. En dus zetten ze alles op alles om degelijke vervangers te vinden. Eentje ligt alvast in de pijplijn. (Lees meer)


'Manchester City bereid heel ver te gaan voor Kalidou Koulibaly'

"Manchester City moet investeren", dat waren de woorden van Pep Guardiola. Wil de Engelse club weer meedoen om de prijzen, dan zal het stevig moeten uithalen op de transfermarkt volgens de Spaanse oefenmeester. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Oostende blijft zich maar versterken en legt nu ook gewezen Club-jonkie jarenlang vast

Hij deed al ervaring op in de Youth League bij Club Brugge en mocht vorig jaar al opdraven bij de Kustboys, maar nu krijgt hij er ook een langdurig contract. (Lees meer)


Nice lijkt de beste papieren te hebben om Junior Diomandé binnen te halen

Bij Eupen dreigen ze Junior Diomandé kwijt te geraken. De 17-jarige verdediger staat te boek als een groot talent. (Lees meer)


Keert Harlem "Bison" Gnohere terug naar België?

Harlem Gnohere kennen we nog van bij Charleroi, Westerlo en Moeskroen onder meer, nu lijkt hij op weg naar die laatste ploeg voor een tweede stint volgens Le Soir.



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties