Transfer Kai Havertz in stroomversnelling

Redactie
Transfer Kai Havertz in stroomversnelling
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Balotelli - Dejaegere - Kudimbana - Castagne - Wullaert - Roofe - Bastien - David

Transfer Kai Havertz in stroomversnelling

De transfer van Kai Havertz van Bayer Leverkusen naar Chelsea zou volgens BILD in een stroomversnelling zijn terechtgekomen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 27/07

'Spits met verleden bij PSG verschijnt op radar Standard'

Bij Standard lopen er voorlopig nog niet al te veel nieuwe namen rond. De club wacht nog steeds het vertrek van enkele sterkhouders af. (Lees meer)


SV Roeselare rondt tiende transfer af en kondigt contractverlenging aan sterkhouder

SV Roeselare beleeft drukke dagen op de transfermarkt. Vandaag werd alweer de 10e versterking voorgesteld. (Lees meer)


Zenit plukt Dejan Lovren weg bij Liverpool

Dejan Lovren trekt de deur bij Liverpool achter zich dicht. De Kroatische verdediger heeft een overeenkomst bereikt met de Russische kampioen Zenit Sint-Petersburg. (Lees meer)


Roeselare stelt negen nieuwe spelers voor, waaronder enkele ronkende namen

Roeselare zal volgend seizoen in Eerste Nationale aantreden, nadat de club nipt gered werd van het faillissement. Maar de club is niet van plan daar lang te blijven. (Lees meer)


'Harde onderhandelingen AA Gent lonen, Lille komt met verhoogd bod'
Foto: © photonews

'Lille wil aan eisen AA Gent voldoen voor Jonathan David'

Een bod van 25 miljoen werd door AA Gent nog afgewezen, tot grote onvrede bij Jonathan David zelf. Maar de houding van Ivan De Witte tijdens de onderhandelingen loont. (Lees meer)


Anderlecht stalt Sieben Dewaele een seizoen bij Heerenveen

Sieben Dewaele gaat een seizoen voor Heerenveen voetballen. De 21-jarige middenvelder wordt door Anderlecht een seizoen uitgeleend aan de Friese club. (Lees meer)


Antwerp denkt aan Brecht Dejaegere

Ivan Leko zag Alexis De Sart en Sander Coopman uitvallen met langdurige blessures en wil graag een vervanger aantrekken. (Lees meer)


'PSG ziet in Timothy Castagne opvolger voor Thomas Meunier'

Wie kan er Thomas Meunier het best opvolgen bij PSG? Voor de Franse club lijkt dat antwoord logisch, zijn opvolger bij de Rode Duivels. (Lees meer)


'Anderlecht activeert winterpiste en troeft Borussia Dortmund af voor polyvalente aanvaller'

Bij RSC Anderlecht zijn ze nog steeds op zoek naar aanvallende versterking. Daarbij wordt ook een oude piste opnieuw gelanceerd, zo blijkt. (Lees meer)


Twee spelers (waaronder jeugdproduct) naar uitgang geduwd bij Club Brugge, Afrikaanse topclub meldt zich voor derde overbodige speler
Foto: © photonews

Twee spelers (waaronder jeugdproduct) naar uitgang geduwd bij Club Brugge, Afrikaanse topclub meldt zich voor derde overbodige speler

Zaterdag is er de bekerfinale, een week later begint de competitie voor Club Brugge. Heel wat spelers moeten dan niet meer op een stekje bij de ploeg rekenen. (Lees meer)


Is de deal rond? 'Anderlecht stelt mogelijk dinsdag Red Flame Tessa Wullaert voor'

Keert Tessa Wullaert terug naar de Belgische competitie of niet? Het is al enkele weken dé hamvraag. De onderhandelingen sleepten lang aan. (Lees meer)


Het Griekse Aris Thessaloniki is geïnteresseerd in Mario Balotelli

De gloriedagen van aanvaller Mario Balotelli lijken een ver vervlogen tijd. De spits die furore maakte op het EK in 2012 kende geen topseizoen en kijkt uit naar een nieuwe club. En het ziet ernaar uit dat het geen topclub zal worden voor 'SuperMario'. (Lees meer)


'Minstens vier buitenlandse clubs willen Sieben Dewaele van Anderlecht, Cercle Brugge vist achter net voor doelman Thomas Didillon'

Bij RSC Anderlecht mogen nog enkele spelers verkassen dit seizoen. Voor sommigen onder hen is er wel héél wat interesse. (Lees meer)


'Club Brugge had Jordan Attah Kadiri op de radar staan, maar hij trekt naar Lommel'

Lommel is zich geweldig aan het versterken op de transfermarkt. De ene deal na de andere slaat ons om de oren. En ook de volgende mogelijke sensatie is onderweg. (Lees meer)


'Standard wil ex-spits PSG'

Standard zou volgens FootMercato wel wat zien in Jean-Christophe Bahebeck. De ex-spits van PSG zit momenteel zonder club.


Bastien laat zich uit over vertrek

Samuel Bastien werd door meerdere clubs gevolgd en zou mogelijk een transfer kunnen maken, maar hij lijkt daar zelf weinig oren naar te hebben en wijst erop dat hij nog twee jaar onder contract ligt.


Lille heeft spits Rangers op het oog

Lille zou zich mogelijk willen versterken met Alfredo Morelos van Rangers. Dat weten alvast enkele Franse media te melden. 


KRC Genk heeft gewilde verdediger beet voor meer dan drie miljoen euro
Foto: © photonews

'Racing Genk heeft Gerardo Arteaga bijna beet'

Racing Genk wilde zich ook op defensief vlak graag nog versterken met oog op het nieuwe seizoen en het heeft nu ook een gewilde transfer bijna op orde. (Lees meer)


Liverpool wil shoppen bij Schalke 04

Ozan Kabak staat op het verlanglijstje van Liverpool. Volgens Duitse en Engelse media is het prijskaartje wel niet minnetjes: Schalke 04 vraagt 35 miljoen euro voor de verdediger.


'Rangers nog altijd geïnteresseerd in Roofe'

De Glasgow Rangers deden al eens een bod op Kemar Roofe om hem te huren met aankoopoptie, maar de Schotten gaan mogelijk een nieuwe poging doen - zeker als Morelos bij hen zou vertrekken richting Lille. 


Ex-speler Standard op weg naar Portugal?

Alen Halilovic zou wel eens op weg kunnen zijn naar Benfica. De ex-speler van Standard die nu bij AC Milan speelt staat in de belangstelling van de Portugese topclub.


André Onana weg bij Ajax?

Verlaat André Onana dan toch nog Ajax? De goalie van de Amsterdammers zou in de belangstelling staan van Bayer Leverkusen. Dat laat De Telegraaf weten.



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties