"Drie dagen lang een pijnscore van 10 op 10": OHL zonder eerste doelman naar KAA Gent
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties

Marc Brys kan tegen KAA Gent geen beroep doen op Daniel Iversen

"Drie dagen lang een pijnscore van 10 op 10": OHL zonder eerste doelman naar KAA Gent

Oud-Heverlee Leuven kreeg in de openingsfase van de competitie voortdurend af te rekenen met blessures en moet het straks ook zonder doelman Daniel Iversen redden. Hij viel uit tijdens het duel tegen KV Oostende en is niet tijdig hersteld voor de verplaatsing naar de Ghelamco Arena.

Oud-Heverlee Leuven trekt zaterdag naar de Ghelamco Arena en doet dat zonder Daniel Iversen. De eerste doelman van OHL heeft een spierscheurtje opgelopen tegen KV Oostende en zal niet op tijd fit zijn.

Romo

"Hoelang hij out is, valt niet te voorspellen. Begin deze week gaf hij zichzelf drie dagen op rij een pijnscore van tien op tien. Dat is dus totaal ondraaglijk. Ondertussen zit hij op zes", gaf Marc Brys aan bij Het Nieuwsblad. Iversen werd vervangen door Romo, die ook zaterdag in doel zal staan. Keet komp zo op de bank terecht.

Brys wou overigens nog iets kwijt over de partij tegen Oostende, waar OHL enkele scheidsrechterlijke beslissingen in het nadeel kreeg. "Iedereen heeft het over die strafschop en dat doelpunt die ons vorige week ontnomen zijn, maar de fout op Iversen vond ik minstens even erg." De onfortuinlijke doelman botste bij een corner tegen een speler van Oostende aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties