Wat met Club - Anderlecht, Antwerp - Genk en de matchen in play-off 2? Dit is onze voorspelling (en vergeet je prono niet!)

Redactie
| 2 reacties
Wat met Club - Anderlecht, Antwerp - Genk en de matchen in play-off 2? Dit is onze voorspelling (en vergeet je prono niet!)
Foto: © photonews

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden, want het is alweer het vierde seizoen dat iedereen voor opperste glorie gaat.

Kan u ons verslaan? Misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

Speeldag 1DennisNilsJelleKevinJohanAernout
Antwerp - GenkX22X 2
Club Brugge - Anderlecht11X1 1
KV Oostende - Standard1122 1
AA Gent - KV Mechelen11X1 1

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Stand onder de redactie na de reguliere competitie (inclusief halvering van de punten):

Aernout 74*
Kevin 61
Dennis 58
Jelle 57*
Nils 50
Johan 41*

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties