Ondanks horrorblessure begrijpt Liverpool-jonkie niets van schorsing Pascal Struijk: "Sorry hiervoor, dit is verkeerd"
Seppe Frans
| 0 reacties

Harvey Elliott vindt schorsing van Pascal Struijk niet terecht: "Sorry hiervoor"

Ondanks horrorblessure begrijpt Liverpool-jonkie niets van schorsing Pascal Struijk: "Sorry hiervoor, dit is verkeerd"

Het Engelse voetbal werd dit weekend opgeschrikt. Liverpool-talent Harvey Elliot liep een zware enkelblessure op na een overtreding van Pascal Struijk. De verdediger, eerder nog op de radar van bondscoach Roberto Martinez, kent nu zijn straf. Al vindt zijn slachtoffer deze sanctie zeer overdreven.

Harvey Elliot werd op bezoek bij Leeds (0-3) met de brancard afgevoerd na een ingreep van Pascal Struijk. Hij wordt nu voor 3 wedstrijden geschorst. Hierdoor mist de in België geboren verdediger de confrontaties tegen Newcastle United, Fulham (League Cup) en West Ham United.

De 18-jarige flankaanvaller van Liverpool nam hem nochtans niets kwalijk, en komt nu ook op voor zijn collega: “Sorry hiervoor Pascal. Dit is verkeerd”, schrijft hij op Twitter. “Het zal snel weer overwaaien. Binnen de kortste keren ben je terug om er weer vol tegenaan te gaan. Blijf positief.”

Zeer mooie woorden dus van het Engelse toptalent. Harvey Elliot verblijft momenteel nog steeds in een ziekenhuis en zou dit seizoen door een zware enkelblessure niet meer in actie komen. De voorbije weken maakte hij indruk in het elftal van Jurgen Klopp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties