Mbemba naar Marseille

Redactie
Mbemba naar Marseille
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Fabregas - Fabregas - Mbemba Mangulu - Seys - Vázquez Álvarez - Vincensini - Delorge - Gouaida

Mbemba naar Marseille

Chancel Mbemba (ex-Anderlecht) heeft een nieuw avontuur te strikken. De speler zal uitkomen voor Marseille. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07

OFFICIEEL: Voormalig jeugdinternational maakt overstap van KAA Gent naar Standard

Met Frédéric Duplus voegde SL16, de beloftenploeg van Standard, onlangs een ervaren kracht aan zijn kern toe. Ook vrijdag kon het beloftenelftal van de Rouches een nieuwkomer aankondigen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Christian Eriksen is helemaal terug en heeft toptransfer beet

Wat een sprookje! Iets meer dan een jaar na zijn hartfalen heeft Christian Eriksen een absolute toptransfer te pakken. De 30-jarige Deen ondertekende een contract voor drie seizoenen bij Manchester United. (Lees meer)


OFFICIEEL: Yannick Vandersmissen (Lommel) trekt naar Bocholt

Yannick Vandersmissen (24) verlaat Lommel na twee seizoenen. De flankspeler trekt transfervrij naar Bocholt (Tweede Amateur). Vandersmissen kwam vorig seizoen dertien keer in actie bij Lommel. 


Nathan Aké blijft bij Manchester City

Nathan Aké (27) stond de voorbije weken stevig in de belangstelling van Chelsea. The Athletic weet dat de transfer van de Nederlandse international er niet zal komen. De centrale verdediger blijft Manchester City trouw. 


Officieel: Virton verwelkomt vier versterkingen voor nieuw seizoen in de Challenger Pro League

Virton, dat dit seizoen opnieuw in de Challenger Pro League (1B) uitkomt, wil zich versterken. Het is daar achter de coulissen druk mee bezig. (Lees meer)


Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen? 'Club Brugge wil spits ophalen bij Boca Juniors'

Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen? 'Club Brugge wil spits ophalen bij Boca Juniors'

Bij Club Brugge blijven ze hard gaan, of dat is toch minstens de bedoeling. Een nieuwe toptransfer van tien miljoen euro? Het zou zomaar kunnen. (Lees meer)


Cercle Brugge hakt knopen door: 'Drie spelers doorgestuurd, twee nieuwkomers eerstdaags getekend'

Cercle Brugge heeft een aantal knopen doorgehakt en twee jonge verdedigers zullen binnenkort worden toegevoegd aan de officiële kern. (Lees meer)


'Ook Club Brugge wil hem, maar Anderlecht geeft terugkeer van aanvaller niet op'

Momenteel is hij op stage met zijn ploeg, maar daarna is er mogelijk opnieuw veel mogelijk voor een ex-aanvaller van RSC Anderlecht. (Lees meer)


Cesc Fábregas naar Italië

Cesc Fábregas is einde contract bij AS Monaco en dus is het alle hens aan dek stilaan. Hij zou nu naar Como trekken in de Serie B.


Ex-speler Club Brugge heeft nieuw avontuur beet

Bij Club Brugge kon hij nooit echt doorbreken, daarna speelde hij vooral in Nederland. Nu heeft Dylan Seys heeft een contract getekend bij AE Kifisias in de Griekse tweede klasse.


Alweer sleutelspeler naar uitgang bij Lommel? "Jonge Braziliaan op weg naar Maritimo"

Het was de voorbije jaren een komen en gaan van spelers bij Lommel, dat deel uitmaakt van de City Football Group. Langs inkomende zijde was het vooralsnog erg stil in Noord-Limburg, terwijl groen-wit al enkele basispionnen liet vertrekken. (Lees meer)


'Genk-flop op weg naar SPAL (Serie B)'

Carel Eiting (24) werd vorig seizoen met grote verwachtingen binnengehaald bij Racing Genk, een half seizoen later werd het contract van de Nederlander ontbonden en vertrok hij met stille trom naar Huddersfield. (Lees meer)


'Arsenal wil opnieuw gaan shoppen bij Manchester City'

The Athletic laat weten dat Arsenal zich bij Manchester City gemeld heeft voor Oleksandr Zinchenko. De linksachter ligt nog twee seizoen onder contract in Manchester. Eerder kwamen de Gunners Gabriel Jesus al oppikken bij Manchester City. 


'Cesc Fabregas zet carrière verder in... Serie B'

Cesc Fabregas (35) zit zonder club nadat zijn contract bij AS Monaco onlangs afliep. Daar zou weldra verandering in kunnen komen. Diverse bronnen melden immers dat de Spanjaard op het punt staat een contract te ondertekenen bij... Como 1907, dat in de Serie B uitkomt. 


OFFICIEEL: Senegalees international en gehaald voor twee miljoen, maar Cercle Brugge verhuurt Kanouté in zoektocht naar speelminuten

De voorbereiding van onze eersteklassers zit er stilaan op en dus hebben de coaches een basisploeg in gedachten. Dat is ook bij Cercle Brugge het geval. Voor Franck Kanouté (23) was er weinig uitzicht op speelminuten onder Dominik Thalhammer. Een oplossing werd gezocht én gevonden. (Lees meer)


Burnley maakt plaats voor Verbruggen

Wayne Hennessey trekt van Burnley naar Nottingham Forest. Daarmee heeft de club van Kompany zich alvast ontdaan van een doelman. Ligt de weg open voor Verbruggen?



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties