OFFICIEEL: Union bereikt akkoord en geeft voormalige Real Madrid-speler contract voor twee jaar

OFFICIEEL: Union bereikt akkoord en geeft voormalige Real Madrid-speler contract voor twee jaar

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vicekampioen Union slaat een belangrijke slag. Het haalt een voormalige Real Madrid-speler binnen. Een opvallende transfer.

Een paar dagen geleden geraakte al bekend dat José Rodriguez (27) onderhandelingen voerde met Union Sint-Gillis. Volgens La Dernière Heure heeft de Spaanse middenvelder inmiddels een akkoord bereikt met Union. De Brusselaars kunnen hem transfervrij vastleggen.

Na zijn periode bij Maccabi Haïfa ligt Rodriguez immers niet meer onder contract. Sinds 2020 vertoefde Rodriguez bij Maccabi en speelde hij 80 wedstrijden. Hij was goed voor een doelpunt en vijf assists. Rodriguez werd opgeleid bij Castilië en heeft vier matchen in het A-elftal van Real Madrid op zijn teller.

Gescoord in Copa Del Rey

Zelfs een doelpunt in de Copa Del Rey en een invalbeurt in de Champions League staan op zijn palmares. Rodriguez werd zo de jongste speler ooit die een Real-shirt droeg in een Champions League-wedstrijd. Ook bij Deportivo La Coruña, Galatasaray, Mainz, Malaga, Fortuna Sittard, Maccabi Tel Aviv en Fuenlabrada passeerde de voormalige jeugdinternational de revue. 

Update: inmiddels is de transfer ook officieel en tevens aangekondigd door Union. Het legt Rodriguez vast voor twee jaar. De middenvelder heeft zelfs al meegetraind.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties