Cercle Brugge-coach Miron Muslic zegt welke ploeg kampioen speelt en welke drie JPL-trainers hij bewondert

Cercle Brugge-coach Miron Muslic zegt welke ploeg kampioen speelt en welke drie JPL-trainers hij bewondert

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Miron Muslic heeft dit seizoen al mooi werk verricht met Cercle Brugge. Hij zorgde ervoor dat de club in de Champions' Play-offs belandde en zal nu nog voor een Europees ticket proberen te strijden.

Maar niet alleen Muslic verrichtte dit seizoen al mooi werk. De Cerlce-coach bewondert nog een paar andere coaches in de Jupiler Pro League, drie om precies te zijn.

"Op nummer één: Hein Vanhaezebrouck", vertelt hij bij Het Nieuwsblad. "Ik ga vaak naar KAA Gent kijken, omdat het niet ver is. Ik zie aan zijn ploeg wat hij wil. En hij kwalificeert zich steeds voor Europa. Dat is duurzaam succes."

Ook voor de coach van Union heeft hij veel respect. "Alexander Blessin omdat hij na Mazzu en Geraerts de lat nog hoger heeft gelegd bij Union."

Tenslotte vindt hij het ook mooi wat Mark Van Bommel bij Antwerp doet. "En Mark Van Bommel. Hij blijft kalm, je ziet zijn idee, terwijl Antwerp mij geen makkelijke club lijkt."

Op de vraag wie kampioen zal spelen heeft hij ook een zeer duidelijk antwoord klaar. "Union", klinkt het simpel. Het wordt nog even afwachten om te zien of hij gelijk zal hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties