Anderlecht heeft binnenkort héél goed nieuws te melden: Augustinsson apprecieert inspanning van Fredberg en zal dan zijn krabbel zetten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Anderlecht heeft binnenkort héél goed nieuws te melden: Augustinsson apprecieert inspanning van Fredberg en zal dan zijn krabbel zetten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ludwig Augustinsson wil bij RSC Anderlecht blijven en paars-wit wil langer door met de flankverdediger. En toch staat de handtekening (nog) niet op het contract. Al kunnen we stellen: het komt goed.

RSC Anderlecht huurt Ludwig Augustinsson van Sevilla FC. In Andalusië heeft de 29-jarige Zweed echter - ondanks een lopend contract tot medio 2025 - geen toekomst meer. Zelfs de sterke prestaties in Brussel hebben hier geen invloed op.

En dat is héél goed nieuws voor Anderlecht. Jesper Fredberg sloot zelfs al een akkoord met zijn collega bij Sevilla. Voor amper één miljoen euro is Augustinsson definitief van de Belgische recordkampioen.

ludwig augustinsson

Ook Augustinsson wil zijn krabbel zetten onder een contract bij Anderlecht. Al is er nog geen akkoord. De 55-voudig Zweeds international is een contract naar Spaanse normen gewend en dat kan paars-wit hem niet geven. 

Al gaan de onderhandelingen volgens onze informatie de goede kant uit. Fredberg is bereid om een (beperkte) inspanning te leveren. Maar daarvoor moet eerst aan een héél belangrijke voorwaarde voldaan worden. 

Speelt Ludwig Augustinsson volgend seizoen nog bij RSC Anderlecht?

Die voorwaarde is simpel: de Belgische landstitel en de bijhorende vetpotten van de Champions League. Augustinsson apprecieert de open en transparante houding van Fredberg. 

Bovendien zijn hijzelf en zijn gezin gelukkig in Brussel. Ook zonder een ticket voor Het Kampioenenbal - en met dus een beperkte inspanning - zal de krabbel onder het contract er komen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties