Erfenis van Scott Parker: 'Speler van Club Brugge wil vertrekken'

Erfenis van Scott Parker: 'Speler van Club Brugge wil vertrekken'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge staat voor een drukke zomermercato. Ook bij de spelers die niet of bijna nooit in actie komen staan de nodige transfers op til.

Scott Parker kende een korte passage als trainer van Club Brugge. Na amper enkele maanden moest hij al opnieuw vertrekken. In die korte tijd haalde blauwzwart op zijn advies doelman Joe Bursik binnen.

Joe Bursik werd op 14 januari 2023 naar Club Brugge gehaald. Hij tekende een contract tot midden 2024, maar kwam nog geen enkele minuut in actie voor blauwzwart.

De 23-jarige doelman werd opgeleid door Stoke City en speelde er 53 wedstrijden. Na meerdere uitleenbeurten werd hij verkocht aan Club Brugge.

Bursik had het moeilijk en liep ook nog eens een zware blessure op. Volgens Inside Futbol komt er nu een uitleenbeurt aan. Bursik staat op het verlanglijstje van het Schotse Hibernian.

Bij Club Brugge is Bursik een zo goed als overbodige pion geworden. Zeker met Simon Mignolet als eerste doelman, maar ook Nordin Jackers staat in de pikorde voor hem. Bursik staat positief tegenover een vertrek om zijn carrière te herlanceren.

Hibernians eindigde het voorbije seizoen niet in de top zes van de rangschikking en wil met de nodige nieuwe krachten opnieuw meedoen voor de prijzen in Schotland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties