Anderlecht zet twee Bosniërs op het verlanglijstje

De Nijs Michael
| 10 reacties
Anderlecht zet twee Bosniërs op het verlanglijstje

Anderlecht vecht met Standard een bijzonder spannend titelgevecht uit, maar intussen zijn de Brusselaars ook al bezig met de voorbereiding op volgend seizoen. In dat opzicht heeft paars-wit twee Bosnische internationals toegevoegd aan het verlanglijstje.

Anderlecht zoekt naar een rechtsachter. Marcin Wasilewski krijgt in het Constant Vanden Stockstadion namelijk regelmatig kritiek omwille van zijn ondoordachte ingrepen. Nemanja Rnic is dan weer helemaal van het toneel verdwenen in Brussel, waardoor paars-wit een alternatief zoekt. Dat alternatief zou wel eens Safet Nadarevic kunnen zijn. De 28-jarige Bosnische international ligt momenteel onder contract bij het Turkse Eskisehirspor.

Daarnaast weet HNB dat Anderlecht ook zijn zinnen gezet heeft op Emir Spahic. Een echte verrassing is dat niet, want de Bosnische international was ook deze winter al in beeld bij Anderlecht. Lokomotiv Moskou, de huidige werkgever van de centrale verdediger, vroeg toen een transferbedrag van vier miljoen euro en dat wou Anderlecht niet ophoesten. Binnenkort is de 28-jarige verdediger echter transfervrij en hij heeft zelf al aangegeven dat hij weg wil uit de Russische hoofdstad.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties