Messoudi: "Ik had al drie keer kunnen scoren"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Messoudi: "Ik had al drie keer kunnen scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mohamed Messoudi kreeg twee uitstekende kansen om Kortrijk op voorsprong te brengen tegen Club Brugge. De Marokkaan werd echter van een doelpunt gehouden door Stijn Stijnen en Michael Klukowski.

“En vorige week werd ik ook al van een doelpunt gehouden”, zegt Messoudi. “Ik had al drie keer kunnen scoren in de play-offs.”

Klukowski haalde de tweede poging van Messoudi van de lijn. “Daar zat misschien meer in. Ik kreeg hem voor mijn linker en probeerde hem in de verste hoek te plaatsen. Met rechts had ik misschien harder kunnen trappen en meer kans op succes gehad.”

“Tot aan de rode kaart speelden we goed mee, die uitsluiting heeft ons de das omgedaan. We hebben nu twee goede wedstrijden gespeeld, maar we blijven met 0 op 6 achter. Het is natuurlijk hier niet dat we de punten moeten pakken, volgende week tegen STVV moeten we absoluut winnen.”

Arrogante Verbist

Messoudi pakte zijn vijfde gele kaart en moet tegen STVV vanop de bank toekijken. “Een belachelijke gele kaart”, vindt de Antwerpenaar. “Dirar maakt zich breed en ik krijg een elleboog in mijn gezicht. Met de scheids was echter niet te praten. Hij gedraagde zich heel arrogant.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties