Vanoppen denkt opnieuw aan gemeenschappelijk stadion

Dirk Pieters
| 176 reacties
Vanoppen denkt opnieuw aan gemeenschappelijk stadion
Foto: © SC

Er is al heel wat geschreven over het gemeenschappelijke stadion tussen Antwerp en Beerschot, maar er is opnieuw een nieuwe wending.

In het praatprogramma Extra Time liet de sterke man van Beerschot, Patrick Vanoppen, nu toch uitschijnen dat hij een gemeenschappelijk stadion met Antwerp wel ziet zitten. Enkele maanden geleden was Vanoppen absoluut niet te spreken om met de Great Old in één stadion te spelen, maar mogelijk legt hij zich er toch bij neer.

 Het is geen geheim dat de bouwondernemer graag zelf een stadion zou bouwen aan Petroleum-Zuid, maar die lijkt nu stilaan door te hebben dat dit een onmogelijke zaak lijkt te worden. "Het wordt moeilijk om ooit met Antwerp in één stadion te spelen, maar als ze met een cheque van 50 miljoen zwaaien, moet je je emoties opzij kunnen zetten", aldus Vanoppen.

Bij Antwerp kijkt men rustig toe. De oudste club van het land liet eerder al weten niet tegen een gemeenschappelijk stadion te zijn. Of heeft de Great Old nu ook andere plannen met de komst van Verhaegen en co?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties