Reactie Thijs: "Ik praat enkel over de ster van de avond: de ref"

Fabian Morren
| 166 reacties
Thijs: "Ik praat enkel over de ster van de avond: de ref"
Foto: © SC

AA Gent verloor bij Genk en Bernd Thijs kreeg in de slotfase een tweede gele kaart. De middenvelder was na de wedstrijd nog steeds erg boos op ref Claude Bourdouxhe.

Fabian Morren in Genk

“Ik wil vanavond niet praten over de wedstrijd, maar wel over de ster van de avond: de scheidsrechter. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zo gaat het echt niet”, baalde Thijs.

“Je weet het op voorhand dat het gaat gebeuren met deze ref”, vervolgde de middenvelder. “Deze keer was het aan onze kant, maar de het kan net zo goed bij de tegenstander zijn. Ik kan gewoon niets goeds vertellen over deze man.”

Thijs kreeg twee keer geel. “De eerste keer ging ik uitleg vragen waarom Wallace een gele kaart kreeg. Ik kreeg meteen zelf geel. Nadien naaide Buffel mij een tweede geel karton aan. Hij probeerde het al een minuut eerder, maar toen was het echt té opvallend.”

“Of ik met hem de dialoog aan ben gegaan? Met zo iemand kan je niet praten. Hij is nooit consequent. Het is gewoon klote.”

Thijs mist nu de wedstrijd tegen Anderlecht woensdag. Bovendien blijven zijn vier gele kaarten staan, omdat hij uiteindelijk rood kreeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties