Ex-speler Beerschot op weg naar Bayern München?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Ex-speler Beerschot op weg naar Bayern München?
Foto: © Photonews

Het kan soms snel gaan in het voetbal. Vraag maar aan Stefano Marzo. De vleugelverdediger stond vorig jaar nog op de loonlijst bij Beerschot, maar kan na een geslaagd jaar in Nederland rekenen op interesse van Bayern München.

Marzo vertrok na het faillissement van Beerschot naar de Eredivisie, waar hij onderdak vond bij SC Heerenveen. In Friesland ontpopte onze landgenoot zich vooral na de jaarwisseling tot een vaste waarde. Hij verzamelde elf basisplaatsen.

Het contract van Marzo loopt echter af, en het is niet duidelijk of hij ook volgend seizoen nog voor Heerenveen zal spelen. Verschillende clubs uit de Eredivisie trekken aan zijn mouw. Ook Bayern München toont interesse, al gaat het wel om het tweede elftal van de Duitse topclub.

Blijven of vertrekken?

Zelf kijkt de 23-jarige verdediger nog even de kat uit de boom. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik hier graag ben. Momenteel doe ik mijn stinkende best voor Heerenveen en probeer ik mezelf zo goed mogelijk te presenteren richting andere clubs”, klinkt het in een gesprek met Omrop Fryslan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties