Raman bedankt Beerschot-fans voor bezoek: "En ook volgend seizoen mogen ze daar vieren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Raman bedankt Beerschot-fans voor bezoek: "En ook volgend seizoen mogen ze daar vieren"
Foto: © Photonews

Het Guldensporenstadion van KV Kortrijk kreeg afgelopen zaterdag opvallend bezoek. Een vijftigtal fans van KFCO Beerschot-Wilrijk kwamen Benito Raman toejuichen. "Ik vind het leuk dat ik op het Kiel nog niet vergeten ben", aldus de flankaanvaller.

Cédric De Volder in Kortrijk

Het Guldensporenstadion was afgelopen zaterdag in een feestroes gedompeld. De Kerels hadden net de groepswinst in play-off 2 veilig gesteld. Bovendien ontrolden enkele bezoekers een opvallend spandoek. 'Wij zijn fan van de Raman', stond er te lezen. Voetbalkrant.com vroeg het fijne van de zaak aan Benito Raman zelf.

"Er kwamen een vijftigtal fans van KFCO Beerschot-Wilrijk naar de wedstrijd kijken", vertelt de huurling van KAA Gent. "Ze hadden me op voorhand gezegd dat ze me wilden komen aanmoedigen. Ik heb dit seizoen ook enkele wedstrijden gezien, hé. En die mensen vonden het leuk om iets terug te doen."

"Beerschot pakt ook volgend seizoen de titel"

Ook KVK werkte mee aan 'de stunt'. De fans werden zelfs op het veld toegelaten om een foto te schieten. "En dat vond ik enorm tof. Niet elke club zou zoiets toelaten, hé. Ik wil de mensen van Kortrijk daar dan ook nog eens voor bedanken."

"Hopelijk beleven de mensen van Beerschot ook in de nationale reeksen een leuke tijd", besluit Raman. "Ik ga er van uit dat er ook in bevordering zal mogen worden gevierd. De opmars wordt dus nog niet gestuit, volgens mij. Maar in derde nationale zal het zwaar worden. Dat wordt wellicht een cruciaal seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties