Toekomstig werkgever Hyland onder indruk: "Grote, sterke beer mét techniek"

Toekomstig werkgever Hyland onder indruk: "Grote, sterke beer mét techniek"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Khaleem Hyland zit op een dood spoor bij Racing Genk. Hij mocht zelfs niet mee op oefenstage, waardoor het niemand zou verbazen dat hij zou vertrekken. Momenteel probeert hij bij Cardiff City op zoek te gaan naar een contract. Zijn toekomstige (?) coach is alvast onder de indruk.

Khaleem Hyland is in de Welshe hoofdstad om er te spreken en te testen bij Cardiff City. Bij Racing Genk kon hij dit seizoen nog niet op veel speelminuten rekenen, in 2008-2009 speelde hij al voor Portsmouth.

Bij Cardiff City kunnen ze alvast nog wel een paar versterkingen gebruiken. De Welshe club degradeerde vorig seizoen uit de Premier League en wilde meteen terug promoveren, maar ongeveer halfweg de competite staan ze amper in de middenmoot.

Eerste indrukken: zeer goed

Het heeft bovendien dringend extra punch op het middenveld nodig, dus lijkt Hylan een geschenk uit de hemel. "De eerste indrukken zijn goed", laat de sterke man van Cardiff - Russell Slade - weten aan de plaatselijke pers.

"Hij is een sterke, grote beer die ons op het middenveld veel wilskracht en duelkracht kan bijbrengen. En hij heeft ook nog eens techniek. Voorlopig ziet het er goed uit, maar we gaan zien hoe de rest van de week zal vorderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties