Zowat iedere Belgische topclub droomt van deze man, maar: "Een stap hogerop kan je niet forceren"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties

Zowat iedere Belgische topclub wil Felice Mazzu, maar: “Een stap hogerop kan je niet forceren”

Zowat iedere Belgische topclub droomt van deze man, maar: "Een stap hogerop kan je niet forceren"
Foto: © photonews

Op het schaduwlijstje van zowat iedere Belgische topclub staat hij, maar toch wordt de man nog te vaak over het hoofd gezien. Al mag het werk dat Felice Mazzu de laatste jaren levert bij Sporting Charleroi, zeker en vast gezien worden.

Voor Hein Vanhaezebrouck naar AA Gent trok, was er in de Ghelamco Arena ook sprake van Felice Mazzu. De coach met Italiaanse wortels flirtte ook al eens met Standard en zou nu ook op het verlanglijstje van Club Brugge staan.

Maar zelf heeft Mazzu het voorlopig naar zijn zin in Het Zwarte Land. “Ik heb niet het gevoel dat ik mijn plafond bij Charleroi al heb bereikt. We hebben het klaargespeeld om vijfde te eindigen en dus moeten we op termijn naar plek vier of drie durven kijken”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Aan carrièreplanning doe ik echt niet"

“Aan carrièreplanning doe ik echt niet. Ik heb 15 jaar lang alles in het teken gezet van mijn droom. Stap voor stap en ondanks mijn beperkte spelerscarrière ben ik erin geslaagd om een club in eerste klasse te trainen. Dat geeft me voldoening en maakt van mij een gelukkig mens.”

“Zolang ik op zo’n manier kan blijven werken, verloopt alles volgens plan. Ik heb bij Charleroi een contract van onbepaalde duur en een mondelinge overeenkomst om tot 2019 door te gaan. Een stap hogerop kan je niet forceren. Dat kan alleen vanzelf komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties