Reactie Matchwinnaar Maxime Annys eerde met een zweefduik zijn goede vriend Bjorn Ruytinx: "Ik vond dat altijd fantastisch hoe hij sprong"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Westerlo
| 0 reacties
Matchwinnaar Maxime Annys eerde met een zweefduik zijn goede vriend Bjorn Ruytinx: "Ik vond dat altijd fantastisch hoe hij sprong"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxime Annnys brak zaterdag de ban voor Westerlo tegen W-Beveren. De ontlading bij de West-Vlaming was dan ook bijzonder groot. Maar waar hadden we die duikvlucht nog gezien?

Annys haalde de mosterd bij zijn goede vriend Björn Ruytinx. "Hij vierde al zo toen we nog samenspeelden bij Oud-Heverlee Leuven. Ik vond dat altijd fantastisch hoe hij sprong. En dus wilde ik hem eren, nu hij niet langer in eerste klasse speelt. Alle frustratie moest eruit."

Het waren moeilijke weken voor mij... Soms invallen, dan weer niet

Onder Bob Peeters was Annys op de bank verzeild geraakt. Jacky Mathijssen maakte de 30-jarige routinier weer belangrijk. "Het waren moeilijke weken voor mij... Soms invallen, dan weer niet. Waarom is nu niet meer van tel."

"Ik ben iemand die altijd zal blijven knokken en mijn kop niet laat hangen, in de hoop dat die kans een keer terugkomt. Met de nieuwe trainer is dat het geval. Ik ben hier aan mijn vierde jaar toe en voel me top. Als ik dan scoor zegt iedereen Maxime is terug. Maar eigenlijk ben ik nooit weggeweest."

Annys en Ruytinx samen bij OH Leuven
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties