Reactie Benson geeft visitekaartje af aan Anderlecht, Club Brugge, Genk en Essevee én spreekt over toekomst

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lier
| 6 reacties
Benson geeft visitekaartje af aan Anderlecht, Club Brugge, Genk en Essevee én spreekt over toekomst
Foto: © photonews

Met Genk, Club Brugge, Anderlecht en Zulte Waregem willen vier clubs uit de top-8 van België hem, na zijn doelpunt tegen Standard zijn mogelijk nog meer clubs gecharmeerd geraakt. En de winger van Lierse zelf? Die reageert cool.

"Ik denk dat niet alleen wij, maar ook alle andere ploegen uit 1B hebben getoond wat ze waard zijn. Het is moeilijk te vergelijken met 1A. Zij moeten ons zeker niet onderschatten, maar wij hebben toch laten zien dat we een bepaald niveau hebben", was Benson achteraf gelukkig met de drie punten tegen Standard.

"We hebben het als ploeg goed gedaan. En ik scoor ook niet zo vaak, dus ik was wel blij. Of ik mijn visitekaartje heb afgegeven? Ik denk vooral dat het collectief dat gedaan heeft. We stonden heel goed en hebben met zijn allen naar deze overwinning toegewerkt. Dit geeft vertrouwen voor de rest van de play-offs."

Maar toch: Genk, Club Brugge, Anderlecht, Zulte Waregem en Lokeren die je willen, dat houdt een jonge speler toch wel bezig? "Ik heb er zelf nog niets van gehoord, dus ik ben er ook niet echt mee bezig. De transferperiode begint pas in juli, dus er is nog veel tijd. Laat ons eerst maar die negen wedstrijden zo goed mogelijk af te werken."

"Ik heb nog geen besluit genomen. Bij Lierse blijven? De gesprekken moeten onder ons blijven, want ik heb nog een jaar contract. Ik hoop dat we een goed akkoord vinden, want ik blijf zeer positief naar deze club toe. Ik wil graag in 1A spelen, maar wil dat ook graag met Lierse bereiken. Ze hebben me altijd met respect behandeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties