OFFICIEEL: Sanchez en Mkhitaryan wisselen van club

Redactie
OFFICIEEL: Sanchez en Mkhitaryan wisselen van club

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Bruyne - De Bruyne - Balotelli - Raman - Sánchez - De Laet - De Laet - Scholz

OFFICIEEL: Sanchez en Mkhitaryan wisselen van club

Alexis Sanchez (Arsenal) en Henrikh Mkhitaryan (Manchester United) wisselen van club. Het is deal zonder verder transfergeld.

Transfernieuws en Transfergeruchten 22/01

OFFICIEEL: Kevin De Bruyne wordt de best betaalde Belg ooit
Foto: © photonews

Kevin De Bruyne verlengt bij Man City

De contractverlenging die eerder op de dag al in de lucht hing, is een feit. Kevin De Bruyne en Manchester City gaan voor een nieuwe periode met elkaar in zee. (Lees meer)


FC Porto gaat met doelwit van Anderlecht lopen

FC Porto huurt Abdul Majeed Waris van het Franse Lorient. De Ghanese aanvaller stond op de radar van de Belgische landskampioen Anderlecht. Ook enkele andere clubs uit de Ligue 1 toonden interesse.


Opmerkelijk avontuur voor Balotelli?

Mogelijk begint Mario Balotelli aan een nieuw interessant avontuur. Volgens de Engelse geruchten zou Juventus de aanvaller transfervrij willen overnemen van Nice.


Club Brugge duwt door voor Scholz

Club Brugge blijft azen op Alexander Scholz. De verdediger deed afgelopen zaterdag weer mee bij Standard.


Gewezen Anderlecht-talent Nathan Kabasele gaat aan de slag in 1B

Niet alleen de eersteklassers willen tijdens het tussenseizoen de rangen versterken. Ook de clubs uit de Proximus League hopen hun slag te slaan. (Lees meer)


Reageert Ritchie De Laet op de geruchten over een terugkeer naar Antwerp? Frappante tweet doet vermoeden van wel
Foto: © photonews

Reageert Ritchie De Laet op de geruchten?

Antwerp gaat zich wellicht nog roeren op de transfermarkt en dan is de kans groot dat de Great Old met de contacten van Luciano D'Onofrio een bekende naam strikt. Een speler die maandagochtend aan de promovendus werd gelinkt is Ritchie De Laet. (Lees meer)


Voor groepsverkrachting veroordeelde Braziliaan Robinho heeft nieuwe club te pakken

De naam Robinho zal u wel nog bekend in de oren klinken. De intussen 33-jarige aanvaller was ooit hét grote toptalent van Brazilië, maar kon nooit echt zijn volle potentieel benutten. Intussen is de flukse dribbelaar in Turkije beland. (Lees meer)


Fortuna Düsseldorf brengt transfernieuws over Raman naar buiten

Standard verhuurde Benito Raman afgelopen zomer uit aan Fortuna Düsseldorf. Die uitleenbeurt krijgt nu een vervolg. (Lees meer)


Nu ook OFFICIEEL: Robin van Persie mag zich opnieuw speler van Feyenoord noemen

De cirkel is helemaal rond voor Robin van Persie: de 34-jarige Nederlandse aanvaller mag zich officieel weer een speler van Feyenoord noemen. De 102-voudige international van Oranje tekende vandaag een contract voor 1,5 jaar in De Kuip. (Lees meer)


Edmilson en Bolingi niet naar Anderlecht

Standard zal Edmilson Junior niet naar Anderlecht laten gaan. Hoewel het gerucht begin januari de ronde deed, informeerde Anderlecht niet naar de populaire winger van de Rouches. Van een verhuis van Jonathan Bolingi, nu op huurbasis aan de slag bij Moeskroen, is eveneens geen sprake.


De Bruyne tekent vandaag zijn contract

Kevin De Bruyne tekent wellicht vandaag een nieuw contract bij Manchester City. De Rode Duivel zal dan tot midden 2024 onder contract liggen.


Anderlecht blijft jagen op Dimata

Anderlecht zoekt nog steeds naar een diepe spits. Landry Dimata blijft een doelwit, al is de Belgische belofteninternational van Wolfsburg moeilijk haalbaar. De Wolven willen eerst zelf een spits aantrekken.


'Anderlecht neemt standpunt in over een transfer van Adrien Trebel"

Adrien Trebel speelde zondagavond opnieuw een sterke partij in het shirt van paars-wit. De Franse middenvelder is gegeerd in zijn thuisland. (Lees meer)


Stéphane Demol gaat nieuw avontuur aan... in tweede provinciale

Het was al enige tijd stil rond Stéphane Demol, de 51-jarige ex-Rode Duivel die in 2015 ontslagen werd bij de Saoedische eersteklasser Al Faisaly. Nu kiest de oefenmeester voor een nieuw avontuur in de voetbalwereld. (Lees meer)


Keert een oude bekende terug naar de Bosuil? Antwerp denkt na over transfer van ex-Rode Duivel

Antwerp denkt na over transfer van ex-Rode Duivel

Antwerp deed tijdens de wintermercato al enkele gerichte transfers. De Great Old is echter nog niet uitgeshopt en belooft zich nog te versterken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties