Daar is Paul Gheysens weer: topman van Ghelamco deed bod op 1B-club

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 39 reacties
Daar is Paul Gheysens weer: topman van Ghelamco deed bod op 1B-club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er gaat geen dag voorbij zonder dat Paul Gheysens zich roert op de Belgische voetbalmarkt. Ook met een club uit 1B had de grote baas van Ghelamco een plan.

Gheysens zette met zijn bouwfirma de Ghelamco Arena van AA Gent neer, pompte vervolgens geld in traditieclub Antwerp, en probeerde enkele weken geleden nog hoofdaandeelhouder te worden van Anderlecht. We vergeten dan nog even de plannen die hij had met het Eurostadion.

Daarnaast gaan de geruchten dat Gheysens samen met enkele andere topmensen KV Kortrijk wil overnemen. Hij is met Ghelamco namelijk de grootste kandidaat om het nieuwe stadion van de Kerels te bouwen. (Dat leest u HIER)

Maar er is meer. Gheysens bracht een bod uit op Union-Saint-Gilloise, aldus Het Laatste Nieuws. De Brusselse traditieclub is op zoek naar vers kapitaal, maar ging niet op het voorstel van Gheysens in.

Brusselse ziel

Het aanbod van de bouwheer kon het bestuur niet overtuigen, wegens te laag en geen draagvlak. Union wil zijn Brusselse ziel behouden. Via een externe geldschieter verhoogden de hoofdstedelingen intussen hun kapitaal met 1 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties