De Boeck ontkent met klém: "Ik vraag niet te veel, zoiets heeft Broos ook tien jaar achtervolgd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 7 reacties
De Boeck ontkent met klém: "Ik vraag niet te veel, zoiets heeft Broos ook tien jaar achtervolgd"

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Glen De Boeck heeft nog steeds zijn contract bij KV Kortrijk niet verlengd, maar is daar naar eigen zeggen wel dicht bij. Hij ontkent met klem de geruchten dat hij te veel zou vragen.

"Natuurlijk klopt dat niet", aldus De Boeck op zijn persmoment. Hier en daar waren geruchten dat hij te veel geld vroeg. "Dit is gevoelige informatie, zoals ook de naam van Adnan Custovic die opgerakeld wordt. Dat is niet leuk, ook al heeft de club geen contact gehad met Custovic."

Hij vreest dat het zijn reputatie kan aantasten. "Zoiets gaat een eigen leven leiden. Mensen hebben daar een mening over, maar het klopt niet dat ik teveel geld vraag. Er is ooit over een collega van mij, Hugo Broos, gezegd dat hij te duur was voor de Belgische markt. Dat heeft hem tien jaar achtervolgd. Gelukkig is hij nu opnieuw aan de slag."

Bedrijfswagen of eigen wagen

De Boeck legt uit waarover het gaat. "Over het budget dat naar de trainer gaat, zijn we het eens. Alleen moeten we het voor beide partijen nog fiscaal optimaliseren. KV Kortrijk wil niet te veel moeten betalen en ik wil zoveel mogelijk van dat bruto bedrag ook netto overhouden. Het gaat over zaken als een auto van de club of mijn eigen wagen, die dingen." Reken dus maar dat KV Kortrijk wel degelijk met De Boeck doorgaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties