Genkse verdediger komt terug op monsterbod uit Engeland: "Goed spelen en die kans zal zich opnieuw voordoen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 25 reacties

Er kwam een monsterbod van Southampton op Joakim Maehle, maar de verdediger van Genk blijft kalmpjes

Genkse verdediger komt terug op monsterbod uit Engeland: "Goed spelen en die kans zal zich opnieuw voordoen"
Foto: © photonews

Veel spelers worden gek als er een ploeg uit de Premier League komt aankloppen en dan ook nog eens een monsterbod doet. Genk ging daar niet op in, maar dat laat Joakim Maehle niet aan zijn hart komen.

"Het is raar als je de marktwaarde van jezelf in anderhalf jaar maal acht ziet gaan", reageert Joakim Maehle in Het Belang van Limburg op het bod van 11,5 miljoen euro dat Southampton op hem plaatste. Uiteraard was hij geïnteresseerd, maar de Deen is nog niet klaar bij Racing Genk.

"Laat me het duidelijk stellen: ik ben hier nog steeds heel gelukkig. Ik treur niet maar focus me volledig op de rest van het seizoen. Er valt nog zoveel te winnen. Dit was een mooi voorstel van een grote club uit een topcompetitie. Maar tegelijkertijd bergrijp ik Genk wel als ze zeggen dat ze geen sterkhouders willen laten gaan in de transferperiode."

Een gemiste kans dus voor de flankverdediger van de competitieleider, maar zo zullen er nog komen. "Als ik blijf presteren, dient deze kans zich zeker opnieuw aan. Maar of dat bij dezelfde club of in dezelfde competitie zal zijn, kan je nu onmogelijk voorspellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties