'Transferitis' bij Boli? Vervangers maken weinig indruk: "Ik schrijf ze niet af, maar ..."

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties
'Transferitis' bij Boli? Vervangers maken weinig indruk: "Ik schrijf ze niet af, maar ..."
Foto: © photonews

Opmerkelijk: geen Yohan Boli in de selectie van Nicky Hayen voor de wedstrijd op bezoek bij Zulte Waregem. De aanvaller sukkelt met een hamstringblessure en vervoegde zo een overvolle ziekenboeg.

"Ze misten met Boli, Teixeira en nog enkele anderen toch heel veel spelers", wilde Francky Dury niet te veel pluimen op zijn hoed steken. "Daar moet je kunnen doorheen kijken: STVV begon wat gehandicapt aan de wedstrijd."

Dat Boli er niet bij was? Officieel was dat vanwege een hamstringblessure, maar in de wandelgangen klinkt het dat de spits in 2019 vermoedelijk niet meer zal spelen om een wintertransfer zeker niet in het gedrang te brengen.

Transferitis?

De aanvaller wil weg bij de Kanaries en heeft opties. Onder meer Club Brugge, Anderlecht en Galatasaray zien wel wat in de spits - dit seizoen al goed voor tien competitiedoelpunten en eentje in de Beker van België.

STVV liet ondertussen weinig zien op bezoek bij Zulte Waregem: "Ik schrijf de vervangers zeker niet af", aldus Nicky Hayen. "Maar als je kansen krijgt zoals ze nu hebben gekregen, dan moet je die natuurlijk wel grijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties