Transfernieuws en Transfergeruchten 06/06: Batshuayi - Mbokani - Buyens - Dierckx - Dossevi - Mata - Marusic - Van Crombrugge

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/06: Batshuayi - Mbokani - Buyens - Dierckx - Dossevi - Mata - Marusic - Van Crombrugge
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 02/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Batshuayi - Mbokani - Buyens - Dierckx - Dossevi - Mata - Marusic - Van Crombrugge

'Na Ziyech moeten Werner en Chilwell volgen en dus zet Chelsea waslijst aan spelers op de transferlijst, waaronder Michy Batshuayi'

Chelsea trok met Hakim Ziyech al een grote naam aan en wil met Timo Werner en Ben Chilwell nog enkele miljoenentransfers afronden, maar daarvoor moeten er wel wat spelers verkocht worden. (Lees meer)


Prachtig initiatief in Brazilië: Oud-international Fred tekent contract bij Fluminense na fietstocht van 600 km voor gezinnen in nood

Kent u Fred nog? De ietwat statige spits die tijdens het WK 2014 de voorlinie van het Braziliaanse nationale elftal moest leiden. Die heeft nu op 36-jarige leeftijd een nieuw contract getekend bij Fluminense en daar hangt een mooi verhaal aan vast. (Lees meer)


Leipzig ontkent transfer Timo Werner in alle toonaarden: "Wij hebben geen bod ontvangen van Chelsea"

Timo Werner en Chelsea zouden al rond zijn en het was slechts wachten op de officiële bevestiging van de transfer, maar niets blijkt minder waar. Leipzig ontkent in alle toonaarden dat er een transfer op til is. (Lees meer)


'Speler van het jaar Clinton Mata in Duitsland om transfer te bespreken'
Foto: © photonews

'Verschillende Duitse clubs willen Mata wegplukken bij Club Brugge'

Club Brugge zou wel eens een hele belangrijke pion kunnen verliezen. Clinton Mata zou in Duitsland zijn om een transfer te bespreken. (Lees meer)


Van Eetvelt: "Focus ligt op jong talent, maar Mbokani kan een uitzondering zijn"

Er wordt druk gespeculeerd over de toekomst van topschutter Dieumerci Mbokani. De Congolees zette zelf de deur al op een kier voor een vertrek bij Antwerp, nadat hij zelf toegaf dat alle opties open lagen. (Lees meer)


Zulte Waregem toont interesse in Mickaël Panos als opvolger van Davy De fauw

Zulte Waregem speurt de spelersmarkt af naar versterkingen en heeft een Franse verdedigende rechtsachter op het oog. De 23-jarige Mickaël Panos. (Lees meer)


Matthieu Dossevi kan terugkeren bij Standard

Matthieu Dossevi heeft bij Standard veel mooie, maar ook minder mooie momenten meegemaakt. De middenvelder is nu transfervrij en zou wel eens kunnen terugkeren. (Lees meer)


Paolino Bertaccini verlaat Deinze en gaat aan de slag bij FC Wacker

Paolino Bertaccini verlaat Deinze en waagt zijn kans in de Oostenrijkse tweede klasse. (Lees meer)


'PSG krijgt concurrentie uit Premier League om Marusic'

Adam Marusic staat in de belangstelling van PSG, dat op zoek is naar een vervanger voor Thomas Meunier. (Lees meer)


Yoni Buyens verlaat Lierse Kempenzonen

Yoni Buyens zegt het (semi-)profvoetbal vaarwel. De verdedigende middenvelder gaat in de Limburgse eerste provinciale voetballen. (Lees meer)


Talentvolle doelvrouw Riet Maes (18) trekt van Aalst naar Gent: "Kijk er enorm naar uit"

In het vrouwenvoetbal worden er dezer dagen heel wat transfers geregeld. Het is in de Belgische Super League niet anders. (Lees meer)


Youri Mulder gelooft in Anderlecht-transfer Timon Wellenreuther

Anderlecht kondigde vrijdag de komst van de 24-jarige doelman Timon Wellenreuther aan. Aad de Mos gelooft niet echt in de van Willem II overgenomen keeper, maar Youri Mulder is een andere mening toegedaan. (Lees meer)


Bob Peeters is blij dat hij over Tuur Dierckx kan beschikken bij Westerlo

Westerlo heeft Tuur Dierckx voor drie seizoenen naar Het Kuipje gehaald. De 25-jarige flankaanvaller heeft exact het profiel dat Bob Peeters zocht. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties